Grib chancen

 
tirsdag D. 06. oktober 2020, kl. 08.40
Kortfilm, kor, skuespil eller byggekunst? Nu har du mulighed for at lave noget kreativt sammen med en kunstner og andre på gymnasiet. Her kan du læse om efterårets fire frivillige forløb, du kan melde dig til.

Kunne du tænke dig at lave noget kreativt sammen med andre? At blive undervist af en rigtig kunstner? At der er plads til det i dit skema? Så har du chancen nu! Tilmeld dig et af de korte frivillige forløb senest mandag d. 19/10 kl. 12 i Lectio.

Projekt "Kunst i livet" er finansieret af Region Nordjylland og gennemføres i et samarbejde mellem Mariagerfjord Gymnasium, Mariagerfjord Kulturskole, Mariagerfjord Kommune, Himmerlands Teater med følgeforskning fra Aalborg Universitet.


Skuespilstræning

Hvem? Torben Guldberg

Torben er uddannet skuespiller på Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater og har prøvet lidt af det hele inden for skuespillerfaget: Teater for både voksne, børn og unge. Klassikere, musicals og nyskrevet dramatik. Film, tv, radioteater, dubbing og indlæsning, klovneforestillinger m.m. Ved siden af det har Torben spillet musik, sunget, undervist på højskoler og teaterskoler og udgivet bøger.

Hvornår? Onsdag kl. 13.35 - 16.15 i uge 43, 44, 45, 46

Hvad? Nærvær, opmærksomhed, indlevelse og reaktion.

Vi arbejder med den realistiske spillestil og med vores opmærksomhed i vores hverdag med hinanden. Deltagelse kræver ikke forudgående kendskab – alle kan være med.

Billede af Torben Guldberg
Torben Guldberg


Kortfilm

Hvem? Stefan Pellegrini

Stefan er uddannet filminstruktør fra Super8 Filmuddannelsen, samt cand.mag. i film og medier og bachelor of arts i dramaturgi, teater og skuespil fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet som freelance instruktør, universe designer, film-, tv- og konceptudvikler, tilrettelægger, dramaturg, manuskriptforfatter, caster samt produktionsleder hos en række film- og medievirksomheder. Har undervist på en række efterskoler, teaterskoler, universiteter samt filmskoler.

Hvornår? Onsdag kl. 13.35 - 15.50 i uge 43, 44, 45, 46, 47

Hvad? Kortfilmsproduktion og grundlæggende filmteknik.

Vi arbejder med at producere kortfilm sammen.

Billede af Stefan Pellegrini
Stefan Pellegrini


Kortræning


Hvem? Christian Ronsfeld

Christian er uddannet korleder og sangtræner fra Det Jyske Musikkonservatorie og musiklæring fra Hochschule für Musik i Freiburg. Han er kunstnerisk leder for Mariagerfjord Pigekor og Mariagerfjord Korskole. Derudover leder han ungdomspopkoret Syng Selected. Han har desuden afholdt mange korworkshops på festivaller og kormøder i Europa og USA. Hans korarrangementer bliver brugt internationalt.

Hvornår? Onsdag kl. 13.35 - 15.50 i uge 43, 44, 45, 46, 47

Hvad? Icebreakers, rytmiske sange, korsang.

Vi arbejder med icebreakers, så vi lærer hinanden at kende og synger rytmiske sange sammen. 

Billede af Christian Ronsfeld
Christian Ronsfeld 


Byggekunst


Hvem? Vibeke Nørgaard Rønsbo

Vibeke er uddannet i cand. pæd. billedkunst på universitetet og kunstner fra Århus Kunstakademi. Hun har været elev ved den hollandske billedkunstner Baukje Zilstra og har siden selv produceret et hav af værker. Hun har erfaring inden for publikumsinddragende værker, landart og streetart og har derudover udgivet bøger.

Hvornår? Onsdag kl. 13.35 - 15.50 i uge 43, 44, 45, 46, 47

Hvad? Kunstmursbyggeri

Vi skriver Haikudigte i mursten og er med til at bygge vores nye kunstmur.

Billede af Vibeke Nørgaard Rønsbo
Vibeke Nørgaard Rønsbo