God sommerferie

 
torsdag D. 27. juni 2019, kl. 12.47
Skoleåret sluttede med den årlige translokation for alle fortsætterelever. Her blev der uddelt legater, overrakt blomster, spillet musik og – til allersidst – ønsket en god sommerferie.

En hektisk eksamenstid er slut, og mens studenterne i dag fejrede deres huer med studenterkørsel, mødtes fortsættereleverne til en fælles afslutning. Ved translokationen uddelte rektor Jette Engelbreth legater til elever, der har gjort sig særligt bemærket i løbet af skoleåret. Legatmodtagerne er:

  • Karen Louise Kallestrup (1.abc): ”Talentlegat - sprog” fra Spar Nord bank
  • Signe Degn (2.y): ”Talentlegat - science ” fra Spar Nord bank
  • Maria Ahrenst-Mortensen (1.vhf): ”Fighterlegat” fra Mariagerfjord Gymnasiums Venner
  • Mark Bæk Møller Pedersen (1.p): “Fighterlegat” fra Mariagerfjord Gymnasiums Venner
  • Natasja Reckweg Hørup (1.vhf): ”Amalielegatet” fra Beauté Pacifique
  • Pernille van den Brink (2.c): “Jutlander Bank A/S - legat” fra Jutlander Bank A/S
  • Ayoe Boeriis Frandsen (2.c): “Jutlander Bank A/S - legat” fra Jutlander Bank A/S
  • Mati Jensen: ”Science talentlegat” fra Sintex A/S

Derudover blev 2.c kåret som årets oprydningsklasse og vandt en bowlingtur for hele klassen.

Herefter var der stort bifald til de fem lærere, der går på pension efter 159 år tilsammen som gymnasielærere: Kaj Nissen, Kaj Edlund, Lone Toft Christensen, Torben Quist Andersen og Liselotte Edler. Der var også stort bifald og blomster til Tine Vinge François og Elsebeth Ahlmann, der har afsluttet deres pædagogikum - og til de årsvikarer, der ikke fortsætter næste skoleår. Sidste punkt på programmet var Jette Engelbreth, der ønskede alle en god sommerferie.

Første skoledag er tirsdag d. 13/8 (elever i 1.vhf møder dagen før). Nye elever kan se programmet for første skoledag her.

TranslokationNatasja (1.vhf) fik overrakt ”Amalielegatet” af Flemming Christensen fra Beauté Pacifique som en påskønnelse af, at hun er en person, der får alle med i fællesskabet.