Et chassé til højre...

 
mandag D. 04. marts 2019, kl. 12.30
Lørdag d. 2/3 inviterede gymnasiet til årets traditionsrige skolefest, hvor afgangseleverne havde gallatøjet på og skulle danse lanciers med deres stolte familier, venner og lærere som publikum.

De første familier kom tidligt for at sikre sig en god plads i Hobro Idrætscenter, og inden længe var alle siddepladser i Hal 2 fyldt op. Kl. 17.30 marcherede de over 230 afgangselever ind i hallen, mens publikum klappede i takt til musikken. Med ranke rygge og klædt i flot gallatøj dansede eleverne lanciers, og efter hver runde høstede de et stort bifald. Igennem den seneste tid har afgangseleverne øvet på livet løs, og lørdag sad deres dansetrin lige i skabet.

Efter dansen fortsatte festen på gymnasiet med fællesspisning for afgangsklasserne og deres familier. Senere blev dørene åbnet for skolens øvrige elever, og snart var dansegulvet – igen – fyldt til musik af dj Renay Nielsen og livebandet The Badgers, der består af tidligere elever, som blev studenter forrige år. Aftenen bød også på en stor overraskelse, da lærerbandet pludselig gik på scenen og gav nogle numre.

Du kan se flere billeder fra skolefesten i fotogalleriet her og på www.ihobro.dk.