Ryste-sammen-dag

 
mandag D. 26. august 2019, kl. 12.22
Amalie, Emilie… eller var det nu Julie? Der er mange navne og ansigter at holde styr på for de nye elever, der er startet på gymnasiet. Måske bliver det hele lidt nemmere efter årets ryste-sammen-dag og introfest.

Eleverne lod bøgerne blive hjemme og startede dagen med rundstykker og hygge rundt omkring i klasserne. Over middag blev der skruet op for tempoet i Hobro Idrætscenter, hvor tutorerne bød op til irsk-inspireret fællesdans med de 200 nye elever. Herefter blev eleverne inddelt på forskellige hold på tværs af alle klasser, og aktiviteterne fortsatte nu udendørs. Holdene skulle dyste mod hinanden i blandt andet trillebørræs, gummistøvlekast, stafetter og – som noget nyt i år – ”hækkeboldløb”. Overalt blev der kæmpet for at komme først over målstregen. Det var nemlig ikke kun æren, der var på spil, men også retten til at være førstevælger blandt forskellige ingredienser til en lagkage.

Tilbage på skolen kastede alle holdene sig over at bygge den bedste og flotteste lagkage med de indhentede ingredienser. Nogle havde vundet appelsiner, krymmel og parasoller, mens andre stod over for dagens måske sværeste udfordring, da de skulle piske flødeskum i en plastikpose. Lagkagerne blev vurderet, og da vinderkagen var kåret, kunne eleverne kaste sig over de 24 (!) lagkager.

Herefter forsvandt eleverne ud på skolen for at slappe af med brætspil, boldspil og hygge i klasserne. Sidst på eftermiddagen blev festtøjet fundet frem og bordene dækket til aftenens fællesspisning og introfest sammen med gymnasiets øvrige elever.

Se flere billeder fra ryste-sammen-dagen i fotogalleriet her.

Ryste-sammen-dag 2019