Stor interesse for gymnasiet

 
mandag D. 14. januar 2019, kl. 09.16
Lørdag formiddag havde mange fundet vej til Mariagerfjord Gymnasium for at se skolen, høre om uddannelserne i 2019, opleve studiemiljøet og få et smugkig på årets musical.

Hvis du gik glip af orienteringsmødet, har du stadig mulighed for at booke et besøg på tlf. 98 52 08 55 hos én af elevvejlederne - Tina, Kristian eller Karen Inge. Du er også velkommen til at kontakte dem, hvis du fx har spørgsmål omkring studievalg eller optagelse.

Inde i salen startede rektor Jette Engelbreth med at byde velkommen og fortælle om gymnasiets aktive og levende studiemiljø, som de mange fremmødte snart skulle opleve. Herefter tog eleverne over og gav en lille smagsprøve på årets musical ”Og de levede lykkeligt…”, der har premiere tirsdag d. 22/1.

Efter den fælles velkomst forsvandt folk ud i Grønnegården, som summede af liv og stemmer fra gymnasieelever, der fortalte om de muligheder og oplevelser, der venter nye elever på Mariagerfjord Gymnasium. Nogle havde travlt med at sy kostumer til musicalen, mens andre lavede forsøg og fortalte om science på skolen. De besøgende kunne også møde miljørådet, Gym4India, udvekslingselever og selvfølgelig også høre om gymnasiets uddannelsesudbud i 2019.

Indimellem blev snakken afbrudt af skolens råbekor og andre underholdende indslag. Fx overraskede musicalen med en flash mob, mens andre elever dansede les lanciers. Derudover havde elevrådet og fredagscaféen lavet en konkurrence med spørgsmål om gymnasiet, hvor præmien var fire billetter til musicalen. Den heldige vinder er udtrukket og har fået direkte besked.

Herunder kan du se flere billeder fra orienteringsmødet.

Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019Orienteringsmøde 2019