Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Ny vicerektor

 
torsdag D. 12. december 2019, kl. 15.53
Michael Madsen er navnet på Mariagerfjord Gymnasiums nye vicerektor. Han er et kendt ansigt på gymnasiet, hvor han har været ansat siden 2005 som underviser og en del af skolens ledelse.

46-årige Michael Madsen har været konstitueret vicerektor siden august, hvor rektor Jette Engelbreth gik på pension. I løbet af efteråret har der været et ansættelsesforløb, der først resulterede i ansættelsen af Søren Urup som ny rektor – og nu Michael Madsen som ny vicerektor.

Michael Madsen er uddannet cand.scient. med sidefag i idræt, men egentlig var det ikke en karriere i gymnasieverden, der lå ligefor. For eksempel har gymnasiets nye vicerektor både arbejdet hos en landmand, gravet fjernvarmerør ned og arbejdet hos en snedker. Han er efter eget udsagn et godt eksempel på, at man sjældent går den lige vej, før man finder sin rette hylde.

Inden han besluttede at følge vejen til gymnasiet, læste han idræt som sidefag på Århus Universitet. Her arbejdede han som underviser på Center for Idræt, hvor han blandt andet skulle bedømme den tidligere landsholdsspiller Flemming Poulsen til sygeeksamen i faget fodbold. Eksamen endte med en topkarakter – og blev en ud af mange bedømmelser, der siden fulgte i arbejdet som gymnasielærer.

På Mariagerfjord Gymnasium underviser Michael Madsen i biologi, idræt og bioteknologi. I 2010-2011 rykkede han ind på ledelsesgangen, først som inspektor og siden som uddannelsesleder. Dermed er stillingen som vicerektor en naturlig forlængelse af de mange opgaver, han hidtil har siddet med, og han ser frem til at starte.

- Nu er ansættelsen af skolens rektor og vicerektor faldet på plads, og derfor er det nu tid til at kigge fremad. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg vil være med til at sikre, at Mariagerfjord Gymnasium er en god og attraktiv skole for alle.

Michael Madsen tiltræder som vicerektor d. 1/1 2020. Samtidig vil Christian Møller fortsætte som konstitueret uddannelsesleder resten af skoleåret.