Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Festligt gensyn

 
mandag D. 04. november 2019, kl. 10.40
Gamle gymnasievenner mødtes på Mariagerfjord Gymnasium, da skolen inviterede til fest for tidligere elever og lærere. Festen bød på masser af gensynsglæde, livlig snak og StarTurn, der satte gang i dansegulvet.

Første lørdag i november. Er du student fra gymnasiet, er det en dag, hvor du skal sætte et stort kryds i kalenderen. Her holder gymnasiet nemlig fest for alle tidligere elever. Traditionen startede forrige år og blev gentaget lørdag d. 2/11, hvor over 400 gamle gymnasieelever festede sammen med både nuværende og pensionerede lærere. Der var elever fra årgang 1964 til 2019 – og fra både Jylland, Fyn og Sjælland, der havde rejst langt for at være med til festen.

Ved 18-tiden begyndte gæsterne at strømme ind, og med en velkomstdrink i hånden blev der hilst på de gamle gymnasievenner: ”Heeeej”, ”kan du kende mig?” og ”kan du huske da…”. Gensynsglæden var stor, og den livlige snak fortsatte under middagen, der bestod af en tapas-buffet. Efter spisningen blev dørene åbnet for de øvrige festdeltagere, og livebandet StarTurn sørgede for et fyldt dansegulv hele aftenen.

Netværk for tidligere gymnasieelever

Baggrunden for festen er et stort netværk for tidligere gymnasieelever fra Hobro. Netværket findes som en lukket Facebook-gruppe, der har fået navnet Gym4Life, hvor alle skolens årgange mødes. Samtidig har gymnasiets lærere mulighed for at trække på medlemmernes viden og erfaringer og inddrage dem i undervisningen på skolen.

Du kan se flere billeder fra festen, hvis du er med i den lukkede gruppe på Facebook her

Var du med til festen, og har du idéer til, hvordan den kan blive endnu bedre næste år, må du meget gerne sende en mail til kommunikationsmedarbejder Mette Brandt-Petersen: mbp@mf-gym.dk.

Gammel-elev-fest 2019
Mange tog en tur ned af ’memory lane’ på skolens gange, hvor billederne af alle gymnasiets studenter blev studeret nøje.