Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Invitation til fernisering

 
fredag D. 14. juni 2019, kl. 13.26
To gymnasieelever står bag en ny udsmykning i Hobro Busterminal med motiver, der forestiller drømme om eksotiske destinationer i fjerne egne. Torsdag d. 27/6 er der fernisering, hvor alle er velkommen!

Ferniseringen finder sted: Torsdag d. 27/6 kl. 15.30 i Hobro Busterminal. Ved ferniseringen kommer Fie Tarp Pedersen og Freja Rysbjerg Christensen, der står bag udsmykningen, deres venner, lærere og en ledelsesrepræsentant fra gymnasiet samt samarbejdspartnere.

KORT OM UDSMYKNINGEN

Fie Tarp Pedersen (1.yz) og Freja Rysbjerg Christensen (1.lmx) har lavet tre malerier til udsmykning af Hobro Busterminal. Motiverne illustrerer drømme om eksotiske destinationer i fjerne egne, til lands, til vands og i luften.

Busterminalen i Hobro kan blive første station på vej mod hele verdens fjerne drømmemål. Derfor er der billeder af en strand på en sydhavsø, en solnedgang i et bjerglandskab og et motiv med hele verden set fra oven af en gruppe sky divere, der holder hinanden i hænderne. I alle motiver er der et skilt for et NT-busstoppested, der lyser op, både i kraft af farven og i kraft af, at skiltet ikke passer naturligt ind i det øvrige miljø, men skiltet vidner om vores tilhørsforhold til Hobro som det trygge udgangspunkt, hvor hele livets rejse kan begynde.

Projektet er udført i skoleåret 2018/19 i Frivillig Billedkunst, Design og Arkitektur, som tilbydes på Mariagerfjord Gymnasium ved Maria Sandhya Madsen og Merete Christensen.

Arbejdet er sponseret af midler fra afdelingen for Teknik og Byg - Myndighed og Projekt ved Mariagerfjord Kommune.

Fernisering juni 2019