Postkort fra Brasilien

 
tirsdag D. 20. februar 2018, kl. 09.50
Lige nu er 38 elever fra 3.d og 3.e i Brasilien, hvor de har været på sightseeing i Rio, og herefter skal på udvekslingsbesøg i Juiz de Fora. De har allerede oplevet en masse og har det 'drøngodt', fortæller de.

Hola i Danmark! Efter aflyste og forsinkede fly samt besøg i 9 forskellige lufthavne ankom vi (de fleste af os) til Rio fredag aften. Lørdag morgen bød bl.a. på en fantastisk cykeltur rundt i byen og sluttede med et brag af en fest til den store karnevalsparade om aftenen, hvor vi også selv fik lov at gå med.

Trods en minimal nattesøvn drog vi (allerede solbrændte efter cykelturen) på hiking i Tijouca Nationalpark, som er en jungle med både vandfald, aber, tropiske fugle mm. Her endte vi på toppen af Rio og havde et fænomenalt udsyn over hele byen. Vi sluttede en fantastisk dag af med en dukkert på Copacabana Beach!

Vi glæder os nu til at se den berømte Kristus-statue og efterfølgende ankomme til Juiz de Fora, hvor vores værtsfamilier venter. Vi har det drøngodt her i Rio, og der er dejlig varmt.

De bedste hilsner fra 3.d og 3.e
- Astrid og AnSo

Postkort fra BrasilienPostkort fra BrasilienPostkort fra Brasilien