Glædelig jul

 
torsdag D. 20. december 2018, kl. 11.37
Torsdag var gymnasiet samlet til den traditionsrige juleafslutning, hvor førsteklasserne skulle stå for underholdningen. Der var julesang, luciaoptog og krybbespil – og selvfølgelig en præmie til den mest underholdende klasse.

Allerede fra morgenstunden begyndte julestemningen at sprede sig på gymnasiet. Nogle klasser hyggede med fælles morgenmad, mens andre kæmpede om gaver i pakkespil. I Grønnegården blev der også skruet op for hyggen med en julemand og godter til afgangseleverne, der kunne få hjælp til at aflevere deres SRP-opgaver.

Da alle opgaver var afleveret, samledes hele gymnasiet til årets juleafslutning, hvor førsteklasserne skulle stå for underholdningen. Klasserne havde på forhånd valgt en kategori, så de kunne forberede et indslag. Fx havde 1.d planlagt en challenge med gaveindpakning, 1.e fortalte en julehistorie, 1.s lavede et luciaoptog gennem Grønnegården, og 1.lmx opførte et sjovt, musikalsk krybbespil.

Indslagene blev bedømt af den benhårde, men retfærdige dommertrio bestående af Emma Veggerby Laustsen fra 2.lm, driftsleder Jan Larsson og vicerektor Søren Urup. De var ikke i tvivl om, hvilken klasse der havde lavet den bedste juleunderholdning: 1.lmx vandt konkurrencen med deres krybbespil og fik overrakt et pizza-gavekort til hele klassen. Og så var der juleferie!

Første skoledag efter juleferien er torsdag d. 3. januar.

Nedenfor kan du se billeder fra juleafslutningen.

Jul 2019Jul 2019Jul 2019Jul 2019Jul 2019Jul 2019Jul 2019Jul 2019Jul 2019