Idrætsdag

 
mandag D. 10. september 2018, kl. 16.03
Mandag blev bøgerne skiftet ud med kampråb, udklædning og masser af aktiviteter, hvor klasserne dystede mod hinanden. Da alle point var talt sammen, blev 3.y kåret som vinder - for andet år i træk.

Fra morgenstunden mødtes klasserne for at hygge med morgenmad, finde på kampråb og få styr på den fælles udklædning. Og snart vrimlede gymnasiet med Netto-medarbejdere, mexicanere, cyklister, farmere, søvngængere - og elever i mange andre kreative udklædninger - klar til kamp.

Efter den fælles opvarmning blev de mange aktiviteter skudt i gang. Overalt - både ude og inde - blev der svedt, heppet og kæmpet om at komme først. I år skulle klasserne blandt andet dyste i fodbold, volleyball, hockey, svømning, orienteringsløb, basket, dans, biatlon og langdistance løb. Desuden kunne eleverne høste ekstra point ved den fælles udklædning og ved at løbe rundt om skolen.

Da de sidste finaler var overstået, mødtes alle i Hobro Idrætscenter. Her skulle klasserne spænde musklerne til en store tovtræknings-konkurrence, hvor 1.q hev sejren hjem og vandt flødeboller. 

Derefter var det tid til præmiereoverrækkelse:  

1. plads

3.y vandt en pokal og sandwichs

2. plads

3.d vandt en bowlingtur

3. plads

Gf6 vandt en kurv med slik

Desuden vandt 2.y, der var forvandlet til en flok farmere, udklædnings-konkurrencen og fik en kasse fyldt med lækkerier. 

Se flere billeder fra idrætsdagen her.

Idrætsdag 2018Tillykke til 3.y, der igen i år vandt idrætsdagen.