Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Studenterhuer i sigte

 
tirsdag D. 16. maj 2017, kl. 08.42
Sidste skoledag sluttede med et brag af en fest for alle afgangselever og deres lærere. Ved midnat blev eksamensfagene afsløret - nu kan eksamenslæsningen begynde.

De seneste uger har eleverne på Mariagerfjord Gymnasium spist frokost til tonerne af Europes ”The Final Countdown” og Nik & Jays ”En Dag Tilbage”. Afgangseleverne har længe talt ned til sidste skoledag, og mandag kunne de endelig vinke farvel til undervisningen og sige goddag til en hektisk tid med eksamenslæsning.

Om aftenen havde gymnasiet inviteret til fest for eleverne og deres lærere med fællesspisning, underholdning og dans. Flere klasser benyttede lejligheden til at takke for deres gymnasietid, og mange overrakte flotte gaver til deres lærere. Festen var også præget af en vis nervøsitet omkring de udtrukne eksamensfag:

- Jeg vil virkelig gerne slippe for Fransk, men derudover er der ikke nogen fag, jeg frygter. Allerhelst vil jeg gerne op i Historie, Engelsk eller Religion, lød det håbefuldt fra Jacob Thystrup Sørensen, der går i 3.e.

Ved midnatstid blev spændingen udløst, da lyset blev tændt, og eleverne (og lærerne) endelig fik besked om deres afsluttende eksamener. Allerede på torsdag går det løs med de første skriftlige og mundtlige eksamener.

Over 200 elever bliver i år studenter på Mariagerfjord Gymnasium med en eksamen i enten hf, htx eller stx. Efter deres sidste eksamen får de studenterhuen på, mens eksamensbeviserne bliver overrakt ved dimissionen fredag d. 23. juni.

Se billeder fra festen i fotogalleriet her.