Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Den kreative dag

 
onsdag D. 01. marts 2017, kl. 19.27
Onsdag var en anderledes skoledag for eleverne i 1.stx og 1.hf, der for en gangs skyld ikke havde taskerne pakket med bøger og lommeregnere. Hele dagen kunne de nemlig fordybe sig i deres kreative fag.

På gymnasiet skulle drama-eleverne arbejde i grupper med performances, der går ud på at skabe et oplevelsesrum for publikum. Én gruppe havde valgt at arbejde med ”danskhed”, og hjemmefra havde de medbragt rugbrød, frikadeller og H.C. Andersens eventyr. Hensigten var at give publikum følelsen af fællesskab, hygge og stolthed over at bo i Danmark, fortalte Stine og Laura fra 1.x.

- Det har været hyggeligt at stille op til vores performance i omklædningsrummet - også fordi vi har arbejdet sammen på tværs af klasserne og har lært hinanden meget bedre at kende. Og selvom der er nogen, der har sagt: ”Ej, skal I virkelig være på skolen helt til kl. 20”, så har det været ekstremt befriende og fedt med en kreadag.

Til aften hyggede drama-eleverne med pizza, og så skulle de - på det store lærred i salen - se ”Romeo & Julie” fra Det Kgl. Teater.

Musik-eleverne havde besøg af stomp-instruktør Linette Riber, der guidede musikeleverne i at slå på baljer, taburetter og gulv, så det gav genlyd på hele skolen. Her kan du få et smugkig ind i salen, hvor gik løs:

Imens kørte billedkunst-eleverne til Aarhus for at se på byudvikling og senmoderne arkitektur på Aarhus Ø og i byrummet. Efter frokost fortsatte de med en guidet rundvisning på ARoS, og der var også tid til at opleve særudstillingen "Den vilde, vovede og sene Willumsen"

Du kan se mange flere billeder fra kreadagen i fotogalleriet her.

Besøg på ARoSFoto: Heidi Pedersen, 1.a.