Lærerne løb med sejren

 
fredag D. 24. marts 2017, kl. 09.50
For første gang har gymnasiet afholdt en futsal-turnering, hvor otte klasser stillede med hold. De fik dog alle klø af lærerne, der var overlegne med deres stærke spil og sammenhold.

I de to første kampe var lærerne suveræne og vandt over 2.i (sportsklassen?) og 1.y. Til gengæld tabte de deres tredje kamp og kom derfor i semifinalen via en andenplads i puljen. Semifinalen blev en meget intens kamp, som efter forlænget spilletid endte i straffesparkskonkurrence, og her brillerede lærernes målmand, Morten Stig. Han fyldte godt i målet, og da de øvrige spillere var usvigeligt sikre i deres straffespark, gik lærerne sikkert videre til finalen.

I finalen ventede 2.y, og det blev også en tæt kamp. Lærerne havde organiseringen på plads i de bageste geledder, og de hev en 1-0 sejr hjem på trods af et intens bombardement i de sidste 90 sekunder mod Morten Stigs mål. Michael Madsen blev matchvinder og scorede det afgørende mål, da han på en lang stikning i dybden løb fra forsvaret og prikkede den forbi en sagesløs målmand.

- Det er sammenholdet, vi tager den hjem på, lyder det fra lærernes træner, Kasper Nielsen, der tilføjer:

- Næste år håber vi på mere modstand fra eleverne.

Turneringen blev spillet over to omgange - første kampe blev spillet tirsdag d. 14. marts og slutspillet torsdag d. 23. marts. Førstepræmien var chokolade, der bliver nydt på lærerværelset i dag.

Spillerne på vinderholdet er: Morten Stig, Lisbeth Gad Knudsen, Flemming Stubkjær Hüttel, Christian Møller Larsen, Michael Madsen, Mette Lunen, Tommy Steindorff Jacobsen, Søren Søndergaard Jørgensen, Pernille Bærentsen Justesen og Kasper Nielsen (spillende træner).