Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Altid en god atmosfære

 
onsdag D. 13. december 2017, kl. 08.00
Vagn Hendel går på pension ved udgangen af december efter 36,5 år på Mariagerfjord Gymnasium. Han fortæller, at han kommer til at savne gymnasiet og den altid hyggelige atmosfære.
Af Ellis van den Brink

I løbet af årene har Vagn undervist i oldtidskundskab, religion og historie, og han fortæller, at han har været glad for at arbejde på Mariagerfjord Gymnasium. Han har altid sat pris på en god snak med både kolleger og elever - og selvom elever er gået ud, nyder han at få en sludder med dem om, hvor de er i livet nu, når han render ind i dem. Han fortæller med det velkendte glimt i øjet, at han blandt andet har undervist elever, der senere er blevet fx minister, Melodi Gran Prix-vinder eller har vundet sølv i roning til OL. 

Det er en bemærkning værd, at Vagn har været formand for lærerværelsets kageklub. Han mener også, at kage vil få en væsentlig rolle, efter han er gået på pension, hvor han blandt andet har tænkt sig at tage på en masse café-besøg i Aalborg eller Aarhus for at smage deres kageudvalg. Det er dog ikke det eneste, han har tænkt sig at give sig i kast med efter årets udgang:

- Når jeg stopper, vil jeg gå på Folkeuniversitetet og læse religion og historie for at kunne fordybe mig endnu mere i fagene. Jeg vil også begynde at dyrke slægtsforskning og se en masse håndbold og fodbold i fjernsynet.

Ja, Vagn kan i det nye år slutte sig til skolens pensionerede undervisere, og måske vil han næste december komme og besøge gymnasiet til den årlige sammenkomst på lærerværelset for seniorerne, en tradition som også i år er blevet håndhævet.
 Onsdag d. 6/12 havde Mariagerfjord Gymnasium besøg af de pensionerede lærere. Efter gensynet på lærerværelset fortsatte de videre til julefrokost på Café K for at ønske hinanden en glædelig jul og et godt nytår.