Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Husk madpakken

 
torsdag D. 01. december 2016, kl. 10.14
Mandag d. 5. december lukker kantinen og overgår til nøddrift med et stærkt begrænset vareudbud. Årsagen er, at kantinen skal renoveres, så den bliver lysere og mere tidssvarende.

- Vi har oplevet, at elever og personale bruger det meste af deres kostbare pause på at stå i kø ved kantinen for at købe et måltid mad. Samtidig er vores køkken og kantinesalg ved at være oppe i årene og er efterhånden ret nedslidt - blandt andet har vi problemer med kølemontrerne, der ikke køler tilstrækkeligt ifølge veterinærkontrollen. Derfor bliver både køkken og salg renoveret, så kantinen overholder alle gældende regler, forklarer driftsleder Jan Larsson og fortsætter:

- I forbindelse med renoveringen bliver der etableret to kasselinjer for at fremme ekspeditionen, og desuden bliver køkkenet indrettet, så en større del af maden kan tilberedes på skolen. Derudover bliver alle ældre maskiner som fx køleskab og fryseskab udskiftet til mere energivenlige hvidevarer, der bruger væsentligt mindre energi. Energibesparelserne betyder, at det er en god investering og endnu et vigtigt tiltag for gymnasiets grønne profil. 

Den nye kantine forventes at være færdig efter nytår. Har du spørgsmål i forbindelse med renoveringen af kantinen, er du velkommen til at kontakte Jan Larsson.

Her kan du se en plantegning af den nye kantine (klik på billedet for at se et større format):Ny kantine