Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Klar til action

 
fredag D. 15. januar 2016, kl. 11.36
150 kreative elever er klar til at blæse publikum omkuld med forestillingen ”Jagten På Noget”.
Af Mette Brandt-Petersen

Årets musical er en mørk fortælling om menneskets skyggesider. En ung kvinde sættes i fængsel for mord, og her oplever hun en verden fuld af magtkampe blandt fængslets indsatte kvinder, som alle har begået hensynsløse forbrydelser. Undervejs åbner hun op for en fortid med berømmelse, hemmeligheder, forførelse og et fortrængt mord på den glamourøse natklub Medina.

- Forestillingen er meget anderledes end en klassisk musical. Publikum kan forvente et underholdende show med god musik, stærke sangere, et humoristisk persongalleri og en handling, der kryber ind under huden, fortæller Nanna Høegholm (2.p) og tilføjer grinende:

- Og så kan de forvente en masse lækre damer i stramme korsetter og mænd i uniformer.

Fra idé til premiere

Nanna er en af de tre instruktører, som også tæller Ida Lohmann Ahlbom (3.d) og Elma Hadzajlija (2.a). De står bag manuskriptet sammen med Simon Lunn Haubro (3.d), Mille Budde Maagaard (2.p) og Nanna Cassandra Buch (3.d). Manuskriptet blev skrevet i sommerferien – helt fra bunden af – inspireret af succesrige titler som ”Chicago”, ”Moulin Rouge” og ”Orange Is the New Black”.

- Det er stort at se vores idéer og manuskript blive forvandlet til en færdig forestilling. Og selvom det har været en lang proces, har det også været en virkelig god og sjov oplevelse. Nu glæder vi os bare til at vise resultatet af alt det hårde arbejde frem for familie og venner, lyder det fra Elma.

”Jagten På Noget” har tilknyttet tre lærere – Ole Bent Larsen, Martin Andersen og Asger Sorgenfrei – der fungerer som sparringspartnere efter behov. Størstedelen af arbejdet er dog lagt i elevernes hænder, og der står elever bag alt lige fra skuespil, iscenesættelse, kostumer, dans, musik, PR, lyd og lys. Det skaber et stort sammenholdt på gymnasiet og giver eleverne en stor ansvarsfølelse, fortæller Nanna.

- Jeg synes, det er imponerende, hvordan de forskellige grupper arbejder sammen, og alle har et fælles mål om at skabe en virkelig god musical. Det er så professionelt, og alle tager det seriøst, siger hun.

Oplev musicalen på gymnasiet

Der er rift om billetterne, men det er stadig muligt at få billetter til de fire aftenforestillinger:

Tirsdag d. 19/1 kl. 19.00
Onsdag d. 20/1 kl. 19.00
Torsdag d. 21/1 kl. 19.00
Fredag d. 22/1 kl. 19.00

Billetpris: 60 kr.

Billetter kan købes på Safeticket samt i spisepausen fra d. 15.-22/1.

Du kan komme med backstage på de sociale medier – på Facebook er der masser af billeder fra musicalen, og på Instagram har Thomas Schrum (2.a) og Anne Louise Toxværd-Larsen (1.b) overtaget gymnasiets profil for at vise, hvordan det ser ud bag scenen.