Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Stem på htx

 
fredag D. 02. december 2016, kl. 13.30
For nylig vandt en gruppe htx-elever lokalfinalen i konkurrencen ”Fremtiden Spirer”, og de er nu et skridt nærmere den store præmie på 15.000 kr. Du kan hjælpe dem godt på vej med din stemme.

Lokalfinalen blev afholdt torsdag d. 29. november i Andelskassen i Hobro, hvor filialdirektøren bød eleverne velkommen. Herefter skulle de to grupper præsentere deres idé, og efterfølgende blev der stillet spørgsmål og givet gode råd og sparring fra dommerkomitéen.

Det blev projektet "Unge der hjælper andre", der løb med sejren og præmien, som var biografbilletter med popcorn og sodavand. Gruppen består af eleverne Freja Melgaard (1.u), Jacob Løvendal (1.u), Kristian Hedegaard Sørensen (1.u), Simon Loi Baks (1.u) og Niklas Kristian Kronborg Stagsted (3.u).

Filmen bliver vist nu på konkurrencens hjemmeside - www.fremtidenspirer.dk - hvor den skal dyste mod film fra de øvrige deltagende gymnasier. I december kan alle stemme på deres favoritfilm, og de tre videoer, der får flest stemmer, skal dyste i den endelige finale, hvor vinderen kan tage hjem med 15.000 kr. til klassen.

Eleverne har derfor brug for så mange stemmer som muligt, så følg linket her og giv en stemme til htx-eleverne fra Mariagerfjord Gymnasium!

Kort om konkurrencen

1.u og elever fra 3.u har deltaget i ”Fremtiden Spirer”, der er en konkurrence om samarbejde, entreprenørskab og problemløsning. Konkurrencen startede i begyndelsen af november, hvor grupperne skulle finde en genial idé til, hvordan man kan skabe vækst i det lokale Danmark, og præsentere idéen i en video. Herefter har et dommerpanel bestående af repræsentanter fra det lokale erhvervsliv udvalgt to grupper til en lokalfinale i Hobro. De to grupper, der gik videre fra Mariagerfjord Gymnasium, havde lavet filmene ”Lokale varer” og ”Unge der vil hjælpe”.