Introaftenen er aflyst pga. vejret!
 
Musik+
 
 

Mariagerfjord Gymnasium og Mariagerfjord Kulturskolen er gået sammen om et nyt tiltag for at styrke musikken blandt de elever, som vælger musik-studieretningen. Vi kalder det Musik+ (Musik Plus). Her får du en unik mulighed for at styrke din praktiske musikalitet, mens du får en studentereksamen.

Musik+ er for alle. Både for dig, der er nybegynder på dit instrument og gerne vil blive bedre. Og dig, der allerede har flere års erfaring og er vant til at spille. 

Tilbuddet omfatter et ekstra GRATIS ugentligt undervisningsmodul (1,5 timer) i musik enten hos Mariagerfjord Kulturskole eller på gymnasiet med et praktisk fokus, fx samspil eller instrumentalundervisning. Skemaet vil tage højde for den ekstra undervisning, så det ikke forstyrrer de andre fag.

Desuden indebærer Musik+ også et tilbud om yderligere soloundervisning på ens instrument eller sang med rabat hos Kulturskolen.

Musikskolen Logo


Musik+ giver dig

  • En treårig stx-uddannelse.
  • Studieretningsfag: Musik A - Engelsk A (det er muligt at vælge Matematik A som valgfag).
  • Et ekstra moduls undervisning i praktisk musik om ugen.
  • Mulighed for ekstra soloundervisning i instrument eller sang med rabat ved Mariagerfjord Kulturskole.
  • Intet krav om musikalsk niveau.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte én af vores elevvejledere - Tina, Kristian eller Karen Inge - på tlf. 98 52 08 55.

Musik+