Orienteringsmøde 2021

 
 


Torsdag d. 28/1 sendte vi live fra gymnasiet - se udsendelsen på Facebook her.

Her på siden kan du se en række film, der fortæller om vores uddannelser, undervisningen og studiemiljøet på Mariagerfjord Gymnasium. Du kan høre om:  

Har du lyst til selv at opleve gymnasiet, kan du booke et besøg her. Du er også velkommen til at kontakte en af vores elevvejledere, hvis du har spørgsmål - se deres træffetider her.


STX 2021


I 2021 udbyder Mariagerfjord Gymnasium otte stx-studieretninger, der er fordelt inden for fire områder: Naturvidenskab, samfundsfag, sprog og musik. Her kan du høre om, hvordan du kan målrette din stx-uddannelse efter dine interesser og drømme om en videre uddannelse.

Naturvidenskab
På de naturvidenskabelige studieretninger får du stor erfaring med praktiske forsøg og arbejdsgange i laboratoriet. Samfundsfag
Vælger du en studieretning med samfundsfag, lærer du om samfundsforhold i både Danmark og resten af verden.  Sprog
På de sproglige studieretninger får du viden om sprog, litteratur og samfundsforhold i andre kulturer.  

 

Musik 
Hvis du vælger en studieretning med musik, vil du udvikle din musikalske viden og færdigheder på et højt niveau.  


Vil du vide mere om gymnasiets otte stx-studieretninger? Læs om studieretningerne her.


HF 2021


Hf er for dig, der gerne vil have en gymnasial ungdomsuddannelse på bare to år. Her kan du blandt andet høre om gymnasiets to hf-fagpakker, "lektie light", praktikforløb og om de mange døre, der åbnes med en hf-uddannelse. 


Vil du vide mere om gymnasiets to hf-fagpakker? Læs om fagpakkerne her

Derudover udbyder gymnasiet vhf (visiteret hf), der er en specielt tilrettelagt hf-uddannelse for normaltbegavede unge med ADHD, autismespektrum-tilstande og tilgrænsende vanskeligheder. Læs om vhf 2021 her.


Talentklassen


Mariagerfjord Gymnasium har et uddannelsestilbud til dig, der både drømmer om at få en studenterhue og vinde medaljer. Her kan du høre om gymnasiets talentklasse. 


Vil du vide mere om talentklassen? Læs om talentklassen her.


Undervisningen


I 2019 vandt Brian Saugberg prisen som Årets Lærer i Politikens landsdækkende konkurrence. Her fortæller han om, hvordan det er at undervise på Mariagerfjord Gymnasium. 


På Mariagerfjord Gymnasium har vi en ambition om, at eleverne gennemfører deres studentereksamen, og at deres eksamensresultat bliver så godt om muligt. For nogle elever kræver det særlige hensyn og støtte, og derfor har gymnasiet en række fagpersoner, der står klar med en hjælpende hånd.

Andre elever tørster efter ekstra faglig udfordring, og de har fx mulighed for at få undervisning på et højere niveau og deltage i naturvidenskabelige konkurrencer. 


Mariagerfjord Gymnasium


Mika har besøgt Mariagerfjord Gymnasium og fået en smagsprøve på skolens aktiviteter, fællesskab og grønne profil.  


Hvis du ikke kan se videoen, skyldes det, at du har fravalgt tredjeparts cookies. Du kan ændre dit samtykke her

Vi har også spurgt nogle elever om, hvordan det er at gå på Mariagerfjord Gymnasium. Her kan du læse deres svar

Uddannelser 2021