Introaftenen er aflyst pga. vejret!
 
Hf 2022
 
 

I 2022 kan du vælge mellem To forskellige fagpakker på hf

  • Relation > For dig der gerne vil arbejde med mennesker
  • Aktion > For dig der drømmer om en karriere med en høj puls

Se med her, hvor Tea Hansen Bundgaard (student 2021) og Thomas James Pheasant fortæller om hf på Mariagerfjord Gymnasium:


Hf skal inspirere & motivere

På Mariagerfjord Gymnasium har hf-eleverne faste klasselokaler, og vi er opmærksomme på at skabe et trygt læringsmiljø med plads til og respekt for alle. Derudover har vi indført ”lektie light”, som integrerer lektierne i undervisningen.

Vi har en klar målsætning om, at hf skal inspirere, motivere og fokusere på, hvad uddannelsen kan bruges til. Derfor er undervisningen meget anvendelsesorienteret og indeholder fx besøg hos lokale virksomheder og institutioner eller arbejde med konkrete og virkelighedsnære opgaver. På den måde kan hf-eleverne se, høre og røre ved erhvervslivet - og måske blive afklaret med, hvilken videregående uddannelse de senere skal vælge.

Vidste du at...

På Mariagerfjord Gymnasium får hf-eleverne ikke karakterer i løbet af skoleåret. Til gengæld får du individuel, faglig vejledning af dine lærere, så du ved, hvad du kan forbedre og arbejde med. Dermed er du klædt godt på til den afsluttende eksamen, hvor du bliver bedømt med karakterer.