Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Hf

 
 

3 gode grunde til at vælge hf


1. 
Hf er en hurtig genvej til studenterhuen: På kun to år kan du få en eksamen, der åbner døre til en lang række videregående uddannelser og jobs som fx jordemoder, politibetjent, bioanalytiker eller lærer. Se alle dine muligheder på Adgangskortet her: www.ug.dk.

2. Vælger du hf på Mariagerfjord Gymnasium, får du ’lektie light’. Det betyder, at du laver de fleste lektier i undervisningen, hvor du kan få hjælp af lærere. Der vil selvfølgelig være afleveringer, men for det meste kan du holde fri, når du tager hjem fra gymnasiet.

3. Vores hf-elever har praktikforløb, kommer på virksomhedsbesøg og arbejder med emner fra ”den virkelige verden”. På den måde bliver du måske endnu mere afklaret med, i hvilken retning du skal gå efter gymnasiet.

Hf på Mariagerfjord Gymnasium


Hf-student 2022

- Jeg har været glad for at have ’lektie light’, hvor man laver lektierne i skoletiden. Det har virkelig givet mig overskud i hverdagen og en stor frihed til fx at arbejde og være sammen med vennerne i fritiden.

- Derudover synes jeg, at vi har haft et fedt fællesskab både i min hf-klasse og på hele gymnasiet. På skolen mødes man på kryds og tværs af uddannelser og årgange, man hilser på gangene – både elever og lærere – og næsten alle kender alle. Det er et rart sted at være, fordi man kan være sig selv, og man respekterer hinanden.

Lasse Møller, hf-student 2021