Når du starter
 
 

HVORDAN ER DET AT STARTE PÅ MARIAGERFJORD GYMNASIUM? SE MED HER:


Når du træder ind ad døren første skoledag, er du ikke alene. På Mariagerfjord Gymnasium går der omkring 580 elever fordelt på hf, stx og vhf. Det er mange nye ansigter, og i begyndelsen kan det måske virke stort og uoverskueligt. Hvor er lokale D65? Hvad hedder elevvejlederne? Og hvordan låner man bøger på gymnasiets bibliotek?

Spørgsmålene kan være mange, men bare rolig. Første skoledag bliver du mødt af en flok glade tutorer, der sørger for, at du hurtigt føler dig hjemme på skolen. For at hjælpe dig på vej arrangerer vi blandt andet en ”ryste-sammen”-dag, en introfest og en oplevelsestur med overnatning sammen med dine nye klassekammerater. Alle klasser deltager også i Projekt Netwerk, der handler om at styrke det positive læringsmiljø, så du får det godt i din klasse.

Kort sagt vil vi gerne støtte dig og give dig en god start på gymnasietiden. Og hvis du møder med et åbent sind, nysgerrighed og lyst til at deltage i fællesskabet – både i timerne og efter skoletid – tør vi godt love dig, at du kan få venner, viden & værdier for livet!

 
 

Se også