Besøg os
 
 

Book et besøg

Har du lyst til at opleve Mariagerfjord Gymnasium? Book et besøg på tlf. 98 52 08 55 og aftal et tidspunkt med en elevvejleder.

Orienteringsmøde

Hvert år - en lørdag i januar - inviterer Mariagerfjord Gymnasium til et orienteringsmøde. Her kan du opleve skolen, finde information om gymnasiets uddannelser og få afklaret de sidste spørgsmål inden det endelige uddannelsesvalg. 

Introkursus

I 8. klasse kan du komme på et introkursus på Mariagerfjord Gymnasium, hvor du får en smagsprøve på gymnasielivet. Du skal være på gymnasiet i to dage og bliver præsenteret for hf og stx og de fag, der kendetegner uddannelserne. Undervejs vil du møde forskellige lærere, elever og en elevvejleder, der vil fortælle om de gymnasiale uddannelser, og hvorfor hf eller stx måske er noget for dig.

Kontakt din UU-vejleder eller Mariagerfjord Gymnasium for nærmere information om introkurset.

Brobygning

I 10. klasse kan du deltage i et to-tre dages brobygningsforløb, hvor du oplever at være gymnasieelev på en skole med over 640 jævnaldrende. Afhængigt af, om du vælger hf eller stx, sammensætter vi et skema til dig, så du bliver introduceret til nogle af de fag, der kendetegner uddannelsen.

Undervejs vil du møde forskellige lærere, elever og en elevvejleder, der vil fortælle om vores gymnasiale uddannelser. Hvilke studieretninger eller fagpakker kan du vælge? Hvad kræves der? Og hvad kan du bruge uddannelserne til? I løbet af brobygningsdagene får du svar, og forhåbentlig bliver du klædt på til at vælge en ungdomsuddannelse.

Kontakt din UU-vejleder eller Mariagerfjord Gymnasium for nærmere information om brobygningen.

Se gymnasiet

Her viser Mads Justesen rundt på Mariagerfjord Gymnasium.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 08 55 eller mail mf@mf-gym.dk.