Kalender

 
tirsdag D. 28. januar 2020, kl. 15.10

Litteraturklub

Litteraturklubben er for alle interesserede og kræver ingen forberedelse.

 
tirsdag D. 28. januar 2020, kl. 19.00

Musical premiere

”Wonder” er navnet på årets musical, der er skrevet og opført af elever fra Mariagerfjord Gymnasium. Gymnasieeleverne står som altid for både manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys.

 
onsdag D. 29. januar 2020, kl. 15.15

Cambridge English

Vil du have et skud ekstra engelsk på højt niveau? Kurset starter onsdag d. 29/1 kl. 15.15 i A08 - kom og hør nærmere!

 
onsdag D. 29. januar 2020, kl. 15.15

Goethe-tysk

Goethe-tysk er et frivilligt tilbud til de elever, som ønsker at blive bedre til tysk. Med Gothe-tysk kan eleverne komme til eksamen og få et officielt certifikat, der er godt at have på hånden, hvis man drømmer om studere og arbejde i Tyskland.

 
onsdag D. 29. januar 2020, kl. 19.00

Musical

”Wonder" er navnet på årets musical, der er skrevet og opført af elever fra Mariagerfjord Gymnasium. Gymnasieeleverne står som altid for både manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys.

 
torsdag D. 30. januar 2020, kl. 15.15

Frivillig Billedkunst & Design

Kan du lide at tegne, hygge og snakke med andre, der har samme interesse? Så kom til frivillig Billedkunst & Design hver torsdag i 5. modul i Billedkunst (C58).

 
torsdag D. 30. januar 2020, kl. 19.00

Musical

”Wonder” er navnet på årets musical, der er skrevet og opført af elever fra Mariagerfjord Gymnasium. Gymnasieeleverne står som altid for både manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys.

 
fredag D. 31. januar 2020, kl. 19.00

Musical

”Wonder” er navnet på årets musical, der er skrevet og opført af elever fra Mariagerfjord Gymnasium. Gymnasieeleverne står som altid for både manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys.

 
søndag D. 02. februar 2020, kl. 19.00

Super Bowl

Vi mødes i salen til hygge, film & amerikansk fodbold live fra Hard Rock Stadium i Miami. Hvis du vil være med, skal du skrive dig på sedlen ved indgangen.

 
onsdag D. 05. februar 2020, kl. 15.15

Goethe-tysk

Goethe-tysk er et frivilligt tilbud til de elever, som ønsker at blive bedre til tysk. Med Gothe-tysk kan eleverne komme til eksamen og få et officielt certifikat, der er godt at have på hånden, hvis man drømmer om studere og arbejde i Tyskland.