Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Hvad siger vores elever?

 
 

Vi har spurgt fire elever, hvordan det er at gå på Mariagerfjord Gymnasium.  


Ida

Der er vildt mange kreative muligheder


- Jeg sætter pris på kreativitet og kultur, og dét er der virkelig skruet op for her på gymnasiet. Der er vildt mange kreative muligheder, og det er noget af det, der gør det fedt at gå på gymnasiet. Skolens store samlingspunkt er musicalen, der er elevstyret og noget helt særligt. Alle kan være med, og derfor skaber musicalen et bredt fællesskab på tværs af klasser og årgange.

Ida Momme, 3.mx


Lea

Eleverne har stor indflydelse


- Eleverne har stor indflydelse på Mariagerfjord Gymnasium. Der er mange ting, der er elevstyret, og vi har følelsen af, at vores mening er vigtig, og at der bliver lyttet til os. Jeg er selv aktiv i miljørådet, fordi jeg synes, at det er vigtigt at sætte fokus på klimaet, og så er det bare fedt at kunne gøre en forskel.

Lea Lübeck, 3.mx


Frederik

Indsigt i andre kulturer


- I 3.g skal min klasse forhåbentlig til USA. Vi skal opleve Washington D.C og en by i North Carolina, hvor vi skal bo hos en amerikansk familie. Dét, jeg glæder mig allermest til, er at blive en del af familien og få en større indsigt i deres kultur, og hvordan det er at være amerikaner.

Frederik Agerboe Højer, 3.d 


Mille

Motiverende lærere


- Lærerne er ekstremt gode til at motivere og fortælle en, når man gør det godt. Det var også en lærer, der opfordrede mig til at deltage i Geografi-olympiaden i 2.g. Det var en stor oplevelse at være med, og det er gået op for mig, at jeg kan meget mere, end jeg selv havde troet. 

Mille Bundgaard Leth-Sørensen, 3.s