Her er musik, kunst & teater

Mariagerfjord Gymnasium er et kreativt gymnasium, hvor det sprudler og bobler med sjove indfald og aktiviteter for enhver smag. I hverdagen er der fx aktivitetsdage, udstillinger og fælles arrangementer med spændende gæster.

Efter skoletid fortsætter aktiviteterne på fuld blus med frivillig undervisning i blandt andet billedkunst, idræt og musik. Og det er ikke kun for elever – i efteråret inviteres venner og familier til efterårskoncert på skolen, hvor alle musikhold optræder med et par numre.

Årets højdepunkt er uden tvivl elevforestillingen, der giver genlyd i hele byen. Her er over 150 elever involveret i alt lige fra manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Forestillingen samler hele gymnasiet på tværs af uddannelser og årgange, når elever fra både stx, hf og htx knokler for at blive klar til den store premieren.

PRESSEKLIP

I 2017 hed musicalen "Saligia", og den bød på gymnasieelevernes egen fortolkning af den kendte fortælling om ”Alice i Eventyrland”. TV2 Nord var med til elevernes generalprøve - du kan se indslaget her.

Du kan også se billeder fra elevernes arbejde med "Saligia" i fotogalleriet her - og en masse billeder fra premieren d. 17. januar 2017 på www.ihobro.dk.

"Saligia" blev filmet og redigeret af Aksel Tovgaard Andersen (dengang 3.u) - se med her:

I 2016 kiggede Nordjyske forbi, da eleverne holdt prøver til forestillingen ”Jagten På Noget” - du kan læse artiklen her.