Her ser du verden

Vi er et internationalt gymnasium, og vores elever oplever den globale verden på tæt hold. Hvert år samler hele gymnasiet ind til et børnehjem i Indien, nogle elever kaster sig ud i ”kinesisk for begyndere”, mens andre går i klasse med en udvekslingsstudent fra fx USA eller Italien.

Alle elever har som minimum engelsk på skemaet, og alle bliver tilbudt mindst én studie- eller udvekslingsrejse i løbet af gymnasietiden. Det nyeste rejsemål er Brasilien, hvor en stx-klasse (samfundsfag A) kommer på et to ugers udvekslingsophold i Juiz de Fora med privat indkvartering og skolegang.

Skolen i Brasilien er kun en ud af mange skoler, som Mariagerfjord Gymnasium samarbejder med. Vi har andre samarbejdsskoler i blandt andet Tyskland, Spanien, Frankrig og USA, og derfor har vi også mulighed for at arrangere individuelle udvekslingsophold for vores elever, der er over 18 år, hvor de – enten alene eller sammen med et par klassekammerater – rejser ud i verden på egen hånd.