Om skolen

Når du træder ind på Mariagerfjord Gymnasium, er du ikke alene. Skolen er arbejdsplads for cirka 100 ansatte og uddannelsessted for omkring 760 elever, der er fordelt på stx, htx, hf eller vhf.

De forskellige ungdomsuddannelser skaber et unikt og attraktivt ungdomsmiljø. Her møder du mennesker fra hele kommunen med forskellige baggrunde og vidt forskellige drømme. Nogle er bidt af science, mens andre er interesserede i samfundet, alverdens sprog eller kreative projekter. Vi er en rummelig skole, hvor forskelligheder trives i gensidig respekt.

På Mariagerfjord Gymnasium kan alle være med. Også dig.

Vidste du at...?

• Hvis du hedder Emma, Emilie, Emil eller Frederik kommer du i godt selskab. Det er nemlig de mest almindelige navne blandt de nuværende elever.

• Det højeste karaktergennemsnit ved sommerens eksamen i 2017 var 11,9, men i alt 10 elever havde et gennemsnit på 11 eller derover - syv piger og tre drenge.

• Langt de fleste elever bor i Mariagerfjord Kommune, men der er dog 19, der bor i Rebild Kommune, seks fra Vesthimmerlands, fem fra Viborg og seks fra Randers Kommune.

• Både lærere og elever benytter sig af samkørsel, så transporten bliver nemmere og billigere.

• Der er i alt 86 lærere - 30 af dem underviser ikke på fuld tid. 24 af lærerne er 35 år eller yngre, mens 13 af lærerne er over 60 år.