Vhf 2018
 
 

Der er stadig få ledige pladser til vhf i 2018! Kontakt vhf-koordinator Karen Inge Taasti på tlf. 28 88 08 55, hvis du vil vide mere om vhf-uddannelsen og dine muligheder.

Vhf-fagpakken indeholder samfundsfag B og biologi B, og klassen vil for eksempel arbejde med miljøpolitik, genteknologi og bæredygtighed.Vhf 2017

Brochure om vhf 2018

Ud over de to fag i fagpakken skal du have en række andre fag i form af dansk, engelsk, matematik, kultur- & samfundsfaggruppen (ks), naturvidenskabelig faggruppe (nf) og et praktisk/musisk fag eller idræt samt valgfag.

Kultur- & samfundsfaggruppen (ks): Kultur- & samfundsfaggruppen består af historie, religion og samfundsfag

Naturvidenskabelig faggruppe (nf): Den naturvidenskabelige faggruppe består af fagene biologi, geografi og kemi

Idræt C eller billedkunst C eller musik C.

Valgfag: Valgfagsundervisningen foregår sammen med gymnasiets øvrige elever. I denne fagpakke skal du have et valgfag på mindst C-niveau, som aftales individuelt og kan placeres på 1., 2. eller 3. år. Mariagerfjord Gymnasium tilbyder:

  • A-niveau: Engelsk
  • B-niveau: Fx matematik, musik og religion
  • C-niveau: Fx erhvervsøkonomi, filosofi, psykologi

Som regel bliver der udbudt flere forskellige valgfag. Udbuddet afhænger blandt andet af elevernes ønsker, lærernes fag og lovmæssige krav.

Den udvidet fagpakke

Vhf-elever har også mulighed for at vælge den udvidede fagpakke. Den består af fagene engelsk A og matematik B og er til dig, der gerne vil læse videre på universitetet. Fagpakken er supplerende og skal læses sammen med en af de andre fagpakker. Der er ingen valgfag, hvis man vælger denne fagpakke.