Kalender

 
onsdag D. 24. januar 2018, kl. 19.00

Musical "Take Five"

Årets musical hedder “Take Five”, og den tager dig tilbage til 20'ernes New York, hvor en mystisk rigmand lever et liv, som enhver kun kan drømme om. Men hvad gemmer sig egentlig bag det luksuriøse liv, store fester og talrige gæster?

 
torsdag D. 25. januar 2018, kl. 19.00

Musical "Take Five"

Årets musical hedder “Take Five”, og den tager dig tilbage til 20'ernes New York, hvor en mystisk rigmand lever et liv, som enhver kun kan drømme om. Men hvad gemmer sig egentlig bag det luksuriøse liv, store fester og talrige gæster?

 
fredag D. 26. januar 2018, kl. 19.00

Musical "Take Five"

Årets musical hedder “Take Five”, og den tager dig tilbage til 20'ernes New York, hvor en mystisk rigmand lever et liv, som enhver kun kan drømme om. Men hvad gemmer sig egentlig bag det luksuriøse liv, store fester og talrige gæster?

 
torsdag D. 01. februar 2018, kl. 09.45

Religionernes Dag

Er der et liv efter døden? Dét er spørgsmålet, når gymnasiet holder Religionernes Dag for elever med religion C eller B. Dagens starter med et oplæg af etiker Jes Harfeld, der vil fortælle om det medicinsk optimerede menneske og tidens tendens til at udskyde døden og forlænge livet. Herefter skal eleverne møde repræsentanter fra forskellige retninger, fx islam, folkekirken, asatro, Jehovas Vidner og hinduisme, der vil præsentere og diskutere deres syn på sagen med hinanden og med eleverne.

 
fredag D. 02. februar 2018, kl. 20.00

Parentesfest! 
søndag D. 04. februar 2018, kl. 19.00

Super Bowl

Vi mødes i salen til hygge, film & amerikansk fodbold live fra U.S. Bank Stadium i Minneapolis. Kampen spilles om natten dansk tid, og mandag morgen er der normal skoledag. Hvis du vil være med, skal du skrive dig på sedlen ved indgangen.

 
lørdag D. 10. februar 2018, kl. 00.00

Vinterferie

Mariagerfjord Gymnasium holder vinterferie i uge 7.

 
torsdag D. 15. februar 2018, kl. 08.00

3.d & 3.e i Brasilien

38 elever fra 3.d og 3.e rejser til Brasilien, hvor de bliver privat indkvarteret, skal følge undervisningen på skolen i Juiz de Fora og opleve landet. Eleverne er hjemme igen torsdag d. 1. marts.

 
lørdag D. 03. marts 2018, kl. 17.00

Skolefest

Årets traditionsrige skolefest for ALLE elever, afgangselevernes familie & kæreste og skolens personale. Nærmere information følger...

 
lørdag D. 24. marts 2018, kl. 00.00

Påskeferie

Første skoledag efter påskeferien er tirsdag d. 3. april 2018.