Musical
 
 

Se flere billeder i fotogalleriet her - billederne er taget af Frederik Østergaard (3.u).

I årets musical "Wonder!" bliver vi ført tilbage til 60’ernes showbizz-kultur i New Orleans og ind i en hæsblæsende historie om svimlende storhed og fald. Vi møder entertaineren James Wonder, der tænker tilbage på sit liv fyldt med fest, farver og fantastiske tilbud, og de valg han har truffet. Bag de fantastiske shows og den enorme succes lurer der noget i skyggerne. For hvad sker der, når kameraet er slukket, og James træder ud i det virkelige liv? Og hvor meget skal man være villig til at ofre for at blive på toppen? 

De tidstypiske kostumer, dans og scenografiske omgivelser bliver understøttet af nogle af 60’ernes største hits, krydret med mere moderne musik og sang heriblandt "Let me Entertain You" af Robbie Williams. Publikum vil blive forført, forbløffet, forelsket og forfærdet i dette års musical.

Let me Entertain You…

Du kan opleve forestillingen: 

  • Tirsdag d. 28/1 2020 - premiere
  • Onsdag d. 29/1 2020
  • Torsdag d. 30/1 2020
  • Fredag d. 31/1 2020

Billetsalget er ikke startet endnu!

Musicalen på Mariagerfjord Gymnasium giver hvert år genlyd i hele byen - ikke mindst fordi den er 100 % elevproduceret med stor opbakning fra skolen. Over 100 elever er involveret i alt lige fra manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Dermed samler forestillingen hele gymnasiet på tværs af uddannelser og årgange, når elever fra både stx, hf, htx og vhf knokler for at blive klar til premieren.

De hovedansvarlige i 2019/2020 er:

Intruktører
Tilde Hansen (3.lm) 
Anna Juul (3.lm) 
Ditte Jakobsen (2.lmx)

Band
Thorbjørn Mygind Krogh (3.lm)
Sofus Føns (2.p)

Musikorakel
Jonas Ahrenst-Mortensen (3.lm)

Danseinstruktører
Ellen Christiansen (3.c)
Camilla Thomasen (3.s)

Dansekoreografer
Smilla Koldsø (2.yz)
Mads Ladekarl (3.y)
Ellen Christiansen (3.c)
Camilla Thomasen (3.s)

Scenografi
Nikita Halkjær (3.xz)
Amalie Vraa (3.c)
Maria Duedahl (2.r)

Stemmecoach
Victoria Klüwer (3.lm)

Korledere
Amra Hodzic (2.lmx)
Caroline Sørensen (2.lmx)

Teaterteknikere
Alexander Abildgaard (2.q)
Kristoffer Møltorp (2.lmx)

Hyggeholdet
Emma Veggerby (3.lm)

Kostumer
Ellen Corneliussen (3.lm)

Makeup
Johanne Bruhn Willems (3.lm)

PR 
Line Bjerrum (3.s)
Caroline Holst Bøgh (3.s)
Anna Boelt Sørensen (3.s)

Fotografer
Frederik Østergaard (3.u) 
Anton V.M. Sørensen (3.lm)

Presseklip


2019 ”Og de levede lykkeligt...” var navnet på årets musical, der fandt sted i Brødrene Grimms eventyrland. Her blev Brødrene Grimm kidnappet af den ulykkelige Rumleskaft, som var træt af at være skurken. Han ville skrive sig til en lykkelig slutning i ’Den Magiske Eventyrbog’ og derved vende op og ned på hele eventyrlandet. Læs om forestillingen her.

Nordjyske kiggede forbi til "store øvedag" d. 18/1 2019, hvor eleverne øvede på livet løs for at blive klar til premieren. Du kan læse artiklen og se de mange fine billeder her (desværre kun for NORDJYSKE Plus).

Du kan også komme med backstage i fotogalleriet her, hvor Frederik Østergaard (2.u) har delt sine billeder af elevernes store arbejde - og mange flere billeder fra forestillingen d. 24/1 2019 her: www.ihobro.dk.

Se den komplette liste med alle medvirkende: 
Program 2019

Du kan se den eventyrlige forestilling her - videoen er redigeret af Alexander Abildgaard Hansen (1.q):


2018 “Take Five” var navnet på elevernes musical, der hurtigt måtte melde alt udsolgt. I forestillingen blev publikum taget tilbage til 20’ernes New York, hvor en mystisk rigmand levede et liv, som enhver kun kunne drømme om. Men hvad gemte sig egentlig bag det luksuriøse liv, store fester og talrige gæster? Læs om forestillingen her.

Nordjyske kiggede forbi til "store øvedag" d. 19/1 2018, hvor eleverne øvede på livet løs for at blive klar til premieren. Du kan læse artiklen og se de mange fine billeder her

Du kan også komme med backstage i fotogalleriet her, hvor Frederik Østergaard (1.u) har delt sine billeder af elevernes store arbejde - og mange flere billeder fra forestillingen d. 25/1 2018 ved www.ihobro.dk.

Se den komplette liste med alle medvirkende:
Program 2018

Du kan se eller gense forestillingen her - videoen er redigeret af Aksel Tovgaard Andersen:


2017 Eleverne opførte musicalen "Saligia", der bød på gymnasieelevernes egen fortolkning af den kendte fortælling om ”Alice i Eventyrland”. TV2 Nord var med til generalprøven - du kan se indslaget her.

Du kan også se billeder fra elevernes arbejde med "Saligia" i fotogalleriet her - og en masse billeder fra premieren d. 17/1 2017 på www.ihobro.dk.

"Saligia" blev filmet og redigeret af Aksel Tovgaard Andersen (dengang 3.u) - se med her:


2016 Nordjyske kiggede forbi, da eleverne holdt prøver til forestillingen ”Jagten På Noget” - du kan læse artiklen her.